een raar land

In het boek zie je wat een kunstenaar als Senad motiveert. Hoe vrolijkheid, fantasie, verbeelding, hoop en soms ook verdriet bij elkaar komen in zijn schilderijen.

“Ik zag mensen door de regen fietsen, en ik vroeg mij af: “Waarom gaan zij niet ergens koffiedrinken en wachten totdat de regen voorbij is?”
Ik zou dat nooit doen!
Ik zag overal mensen met grote rugzakken rondlopen, fietsen… en ik vroeg mij af: “Waarom dragen zij die rugzakken, alles wat je vandaag nodig hebt: een sleutel, geld, kan je in je broekzak stoppen?”
Rugzak, zou ik nooit doen!
Ik zag mensen voor een kopje koffie steeds naar hun agenda kijken, waarom gaan zij niet gewoon meteen koffie drinken?
Agenda voor een koffieafspraak, ik zou dat nooit doen!
Ik belde mijn eerste Nederlandse kennis om 18:00 uur ‘s avonds en hij was kort: “Sorry, ik moet eten, je kan beter niet op dit tijdstip bellen” …?!
“Wat een raar land, rare mensen…”, dacht ik.
Jaren later, fiets ik zelf door de regen, met een rugzak op mijn rug, en kijk ik steeds in mijn agenda, zelfs om een koffieafspraak met een goede vriend te maken… en om etenstijd neem ik niet op…?”
Senad Alic

Een raar land. Een wonderlijk boek. Prachtig gedrukt. Heldere selectie!

Het boek ‘Een raar land’ bevat een kleine selectie (60 pagina’s) van de vele tekeningen en schilderijen die door kunstenaar Senad Alic zijn gemaakt tijdens zijn 20 jaar in Nederland.

UITVERKOCHT!
Softcover – 64 pagina’s – 210 x 210 mm


Boeken of Ansichtkaarten bestellen
Meerdere opties mogelijk.